tattoos

Tuesday, December 6, 2005

TV-serien Joey

Jag gillar TV. Jag gillar att skriva listor. Jag gillar att blogga. Därför tänkte jag nu kombinera de här tre sakerna och göra en blogg, innehållandes två listor: Tio saker jag inte tycker om med TV-serien Joey, och Fem saker jag tycker om med TV-serien Joey. Fast då måste jag tillägga att en riktig lista gör man såklart bara tillsammans med Chriss i hennes kök, men det här duger.

Tio saker jag inte gillar med TV-serien Joey:

  • Att han aldrig träffar de andra Vännerna.
    Jag kan inte tänka mig att man bor tio-elva år med någon, och sen aldrig träffar personen igen. De borde iaf gästspela då och då!
  • Att han är en känd och bra skådespelare.
    Hallå! Är inte lite av poängen med Joey att han SUGER som skådis, och aldrig kommer vara mer än en statist i någon lågbudgets-b-film? Suck...
  • Att Joey bor med sin blonda syster.
    Huh!? Vi har sett Joeys systrar - de är alla mörkhåriga och helpantade. Ingen av dem är som Gina i serien, även om det är möjligt att en av dem faktiskt heter Gina även i Vänner.
  • Att Joey helt plötsligt ska hålla sig till en tjej.
    Men kom igen! Det är Joey ffs, han kommer inte klara det en sekund! Även om han sa nej till Carmen Electra... Dessutom vi vet alla att det inte kommer funka, någon kommer vara otrogen, och då kommer vi alal bli ledsna.
  • Att han bor i Hollywood.
    Se anledningen till punkt två.
  • Att Joey helt plötsligt är hyffsat smart.
    Okej, man kan inte säga att han är den smartaste av människor, man han är inte korkad - som han ska vara. Det stör mig lite grann att helt plötsligt är Joey en person som folk kan gå till när de behöver lite visdom. As if, liksom!
  • Att jag inte kommer på tio anledningar.
    Kom igen, så bra är inte serien: några fel borde man väl kunna hitta? Eller?
  • Att den blå grejen som alltid funnits i Joey och Chandlers lägenhet finns där.
    Det är så fel, på något vis. Den hör till Vänner.
  • Att Chandler inte är med.
    Det SUGER. Jag behöver Chandler, jag älskar Chandler, Chandler är BÄST. Okej, enligt Trams och min överenskommelse ska iofs jag ta Joey, men jag borde ändå få ha Chandler att roa mig med. MER SARKASM ÅT VÄRLDEN. :D
  • Att det helt enkelt inte är en lika bra serie som Vänner.
    Det är lite deprimerande, men när jag sett alla tio säsonger av Vänner - då är det slut. Visst, tio säsonger är sjukt mycket Vänner, men det kommer liksom att ta slut en dag. Det ÄR sorgligt.

Fem saker jag tycker om med TV-serien Joey:

  • Att Matt Le Blanc fortfarade spelar Joey bra.
    Visst, han är inte lika korkad som innan, och visst, han ska sluta ha sex med alla tjejer, men Matt Le Blanc lyckas faktiskt - det är Joey precis som Joey ska vara. Utan tvekan.
  • Att Gina äger!
    Joeys syster som han bor med - Gina - är bara SÅ cool. Hon hade en underbar teori om att man skulle förstöra alla ens expojkväns saker, utan just den där grejen som han tyckte mest om - för då skulle han undra vad fan man gjort med den. ^^
  • Att den blå grejen som alltid funnits i Joey och Chandlers lägenhet finns där.
    Jag älskar den blå grejen! ^^ Jag har gjort det till en grej att alltid försöka se vad det står på den (kanske något man ska göra en lista på), mina favoriter hittills är "Knock, knock. Who's there? PORN", och "Joey, call Kim" (för det fanns en otroligt kul liten smiley bredvid texten :P).
  • Chicken legs, Iceland och 244.
    Det var bara så kul kommentarer, så jag var tvungen att ta upp dem. :P
  • Att serien faktiskt är rolig.
    Duuuh, varför skulle jag annars kolla på den? -_-

Jag är lite sur nu för att That '70s show har tagit julpaus, men det kommer ju tillbaka så. Men ändå, vad ska man nu se på kvällarna? Innan Vänner, menar jag alltså, det är klart att man ser Vänner. Lost har ju också tagit paus, och det är lite värre måste jag erkänna!!!

Idag ser/såg jag på:
- Vänner, Kanal 5, 18.00, 18.30
- Joey, Kanal 5, 21,55

Over and out.

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Blogger