tattoos

Sunday, January 22, 2006

Brottskod försvunnen

Så, nu är helgen över, och det har ju såklart blivit en del TV-tittande. Bandade t ex Anna och Kungen som jag tänkte ta och se en snöig dag, eller typ på tisdag. Får se vad som passar bäst. :P Cesar åkte ut ur Riket också, det var väldigt deprimerande. jag tänkte göra en musikvideo om honom med klipp från SVT.se, men de funkade inte i Windows Movie Maker, så det sket sig.

En serie som är jäkligt bra är Brottskod försvunnen (Without a trace), en amerikansk kriminalserie som handlar om FBIs avdelning som letar efter försvunna personer. Det är så snygga flashbacks i den när folk berättar saker, även om det slutade väldigt sorgligt i veckans del. :(

Det enda riktigt dåliga med serien är deras försök att få in handling om personerna som jobbar med fallen, och inte bara det som det handlar om för dagen. En gång handlade det bara om Jack Malones skillsmässa, och det var jättetråkigt. Det går liksom inte, så intressanta är de inte.

Eller som i avsnittet igår, när man i början fick se... vad-fan-hon-nu-heter sitta och gråta i sin bil, och i slutet fick veta att det handlade om att hon hade en farlig sjukdom. Det bet liksom inte riktigt, man bara "jaha?". Det är synd iofs, för det skulle vara kul med mer om dem, men det hinns liksom inte med när de letar efter folk. Rätt synd.

Over and out.

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Blogger